deformovaný ušní boltec

20.10.2011 15:32:50 / Aneta

Dobrý den Mám 9 měsíčního syna, který má vývojovou vadu deformovaného levého ušního boltce. Nemá do ouška dírku a je esteticky ošklivé. Zajímá mě, kdy bude moci podstoupit plastiku a zárovwň vyšetření jestli na něj slyší. Bojím se, že až bude tyto věci vnímat bude z toho nešťastný (je citlivý). Bylo by možno plastiku provést ještě před nástupem do školky?děkuji Aneta

2.5.2012 22:07:45 / Mirka
Milá Aneto,stejný problém má i moje tříměsíční dcera na pravé straně.Zatím podstupujeme pouze konzultace s lékařema.Časem by měla dcera podstoupit CT kde by jsme se mohli dozvědět jestli je zcela bez vybaveného sluchovodu nebo tam nějaký kus je.Jediné co víme dobře je že v době puberty podstoupí plastiku ucha.Dřív to prý nemá smysl.V případě že se dozvíte něco víc,byla bych Vám strašně vděčná kdyby jste mě mohla informovat.Děkuji Mirka

25.10.2011 10:20:56 / PlastikaPraha.cz
Vážená paní Aneto, doporučujeme Vám se s daným problémem obrátit na Kliniku plastické chirurgie Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Šrobárova 50, Praha 10. Na naší klinice tyto zákroky neprovádíme. Přeji hezký den. Eva Dudařová, asistentka Dr.Doležala

Zpět

Reagovat na dotaz

Jméno
Otázka
Text